2016. március 29., kedd

Panelfal vágás rezgés- és pormentesen

Tisztelt Érdeklődő! Ha falat kell fúrni, vágni, mi segítünk Önnek! Ha egy nagyobb ajtóra, közlekedőre vagy ablakra van szüksége, számíthat ránk, emellett akár ajtó-, ablakszélesítésben is a rendelkezésére állunk.

Panelfal vágás rezgés és pormentesen, profi gyémánttechnológiával! A gyémánttechnológia további előnye, hogy a munka por és rezgésmentes, továbbá a vágott felület is sík marad. Továbbá nagy pontossággal történnek a falvágási munkálatok legyen szó panelvágásról, vagy teljes falak lebontásáról. Ha a körülmények miatt szükséges (pl. laminált parketta), járófelület esetén HILTI gyémánt darabológépet is alkalmazunk vékonyabb válaszfalakra, ekkor a falvágást folyamatos ipari elszívás kíséri, így a porszennyeződés 95%-a megoldódik. Vizes és száraz technológiával is dolgozunk igénytől függően!

Nem feltétlenül szükséges kiköltözni pár napra otthontól, amíg a falvágás, panelvágás és egyéb munkálatok zajlanak, mert garanciát vállalunk a tevékenységünkre, így vállaljuk azt is, hogy minden munkaterülettel érintkezésben lévő tárgyat védünk, letakarunk. Vizes technológiánknak, és nagy teljesítményű elszívógépeinknek köszönhetően, hogy munkánk minimális szennyeződést okoz. Mivel egyértelműen a biztonság a legfontosabb, ezért minden munkálat előtt felmérjük, hogy mik az ideális megoldások. Vállaljuk mindezek mellett a falvágáskor keletkezett törmelék, sitt elszállítását, illetve a statikai engedélyeztetést is.

Panelfal vágás rezgés- és pormentesen
Panelfal vágás rezgés- és pormentesen
Semmi átvágás, falvágás! Korrekt feltételek, profi technika! Érdemes meglátogatnia bennünket: falvagas.hu!