2016. augusztus 18., csütörtök

Milyen előnyökkel jár az energetikai tanúsítás?

Milyen előnyökkel jár az energetikai tanúsítás? Nem kevéssel, inkább rengeteggel! Főként Önnek!

Az energiatanúsítvánnyal akár energiahatékonysági pályázatokon is részt vehetünk, és pénzt takaríthatunk meg, ha az épület korszerűsítésére kerül sor. A jobb energetikai besorolású épületek előnyösebb helyzetből indulnak eladáskor és bérbeadáskor ha kiderül egy ingatlanról, hogy energiatakarékosabb, az a magasabb eladási vagy bérbeadási ár formájában is megtérülhet számunkra. A tanúsítvány a bérlő vagy vásárló számára is garancia arra, hogy egy kedvezőbb energetikai besorolású ingatlan esetén kisebb rezsiköltségekkel kell számolnia.

Cégünk vállalja az energetikai tanúsítást!


Cégünk vállalja az energetikai tanúsítást! Miért válasszon minket?
Költséghatékonyság az elsődleges szempontunk.
Gyors, rugalmas szolgáltatást nyújthassunk minden kedves Ügyfelünk számára.
Munkánkra garanciát vállalunk.
A felmérést követő napon, az energetikai tanúsítványt át is veheti.
Rugalmasan, akár hétvégén vagy munkaidőn kívül is rendelkezésére állunk.
Társasházaknál kedvezményt is tudunk adni.
Egy tapasztalt és megbízható cég vagyunk.

Energetikai tanúsítvány készítése

Itt találhat meg bennünket: Etanus.hu

2016. március 29., kedd

Panelfal vágás rezgés- és pormentesen

Tisztelt Érdeklődő! Ha falat kell fúrni, vágni, mi segítünk Önnek! Ha egy nagyobb ajtóra, közlekedőre vagy ablakra van szüksége, számíthat ránk, emellett akár ajtó-, ablakszélesítésben is a rendelkezésére állunk.

Panelfal vágás rezgés és pormentesen, profi gyémánttechnológiával! A gyémánttechnológia további előnye, hogy a munka por és rezgésmentes, továbbá a vágott felület is sík marad. Továbbá nagy pontossággal történnek a falvágási munkálatok legyen szó panelvágásról, vagy teljes falak lebontásáról. Ha a körülmények miatt szükséges (pl. laminált parketta), járófelület esetén HILTI gyémánt darabológépet is alkalmazunk vékonyabb válaszfalakra, ekkor a falvágást folyamatos ipari elszívás kíséri, így a porszennyeződés 95%-a megoldódik. Vizes és száraz technológiával is dolgozunk igénytől függően!

Nem feltétlenül szükséges kiköltözni pár napra otthontól, amíg a falvágás, panelvágás és egyéb munkálatok zajlanak, mert garanciát vállalunk a tevékenységünkre, így vállaljuk azt is, hogy minden munkaterülettel érintkezésben lévő tárgyat védünk, letakarunk. Vizes technológiánknak, és nagy teljesítményű elszívógépeinknek köszönhetően, hogy munkánk minimális szennyeződést okoz. Mivel egyértelműen a biztonság a legfontosabb, ezért minden munkálat előtt felmérjük, hogy mik az ideális megoldások. Vállaljuk mindezek mellett a falvágáskor keletkezett törmelék, sitt elszállítását, illetve a statikai engedélyeztetést is.

Panelfal vágás rezgés- és pormentesen
Panelfal vágás rezgés- és pormentesen
Semmi átvágás, falvágás! Korrekt feltételek, profi technika! Érdemes meglátogatnia bennünket: falvagas.hu!

2016. január 27., szerda

Bramac merito tetőcserép árak

Építkezéshez, felújításhoz mindig jól jön az építőanyagturkáló! Akciók, nagy választék, rengeteg gyártó!

Az építőanyagturkáló.hu nevű weblapon mindenféle építési anyaggal szolgáljuk ki Kedves Partnereinket. Kikerestük az építőanyag gyártók legmegfelelőbb akcióit, amiket portálunkon közzé is teszünk.

Néhány keresettebb építési anyag, amelyet a portálunkon megkaphatsz: Rockwool, Sakret, Semmelroc,  Ursa, Velux, Mapei, Masterplast, Bramac Merito tetőcserép, Austrotherm és még sorolhatnánk…

Az építőanyag keresőnket használva tudsz böngészni a honlapunkon fellelhető építési anyagok között. Ha nincs meg, amit keresel, ne habozzál felvenni a kapcsolatot velünk, és segítünk beszerezni a keresett építőanyagot. Akár árajánlatot is kérhetsz azonnal, az ajánlatkérő formot kitöltve.

Az építőanyagturkáló weboldalunkat online is elérheted az epitoanyagturkalo.hu honlapon, továbbá az alábbi címen: 2225 Üllő, Pesti út 209. Nyitva vagyunk: hétfőtől – péntekig 7:30-tól 17:00-ig.



A továbbiakért kérjük, keresd fel az oldalunkat: www.epitoanyagturkalo.hu 

2016. január 19., kedd

Kiváló szigeteléstechnika remek árakon

Figyelem! Magastetők szarufák feletti kiegészítő hőszigetelésére kifejlesztett szigetelőanyagok nagy választékban, többféle vastagságban! Nézze csak: bachl tecta-pur magastető szigetelés!

Mást keres? Érdemes szétnéznie a Jószigetelésen! 
Pár népszerűbb, áru, mit a weblapunkon megtalál: homlokzati hőszigetelés, homlokzati hőszigetelő, lépésálló szigetelés steprock, rockwool csőhéj pipo als, rockwool deltarock, rockwool frontrock max e, rockwool homlokzati hőszigetelés frontrock, rockwool hőszigetelő lemez, rockwool lapostető szigetelés, rockwool multirock, rockwool steprock, rockwool tetőszigetelés, rockwool vakolható homlokzati hőszigetelés, rockwool válaszfalszigetelés airrock, ásványgyapot hőszigetelés. Amint láthatja, bőven van miből választania!
 
Kiváló szigeteléstechnika remek árakon
Oldalunkon, a jószigetelésen, állandóan frissített árukészlettel és gyors, kulturált kiszolgálással állunk vevőink rendelkezésére. Kollégáink gyorsan és szívesen segítenek. 

A jószigetelés nevű oldalt bármikor felkereshetik a neten, a www.joszigeteles.hu portálon, illetve a következő címen: 2225 Üllő, Pesti út 209. Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 7:30-17:00.

Várjuk szeretettel, felhasználóbarát felülettel: joszigeteles.hu.