2015. december 28., hétfő

Tetőcserepek akciósan

Minőségi tetőcserepeket keres? Jó helyen jár!

A Cserepem.hu webáruházban, Bramac,Terrán valamint Renova betoncserepeket tudnak vásárolni. Tudta-e Ön, hogy a Bramac,Terrán és Renova termékcsalád kiemelkedően jó minőségűek és ár-érték arányuk is optimális? Az utóbbit mi igyekszünk biztosítani. A Bramac termékek immáron egy évszázada adnak lendületet a magyar tetőfedő kultúrának. Az időtálló, tartós, szépségüket rendkívül hosszú ideig megőrző betoncserepek jelképezik a Bramac magyarországi küldetését: a múlt értékeire építve folyamatos fejlesztésekkel és sokoldalú tevékenységgel biztosítani a jövőt. A Bramac termékcsalád számos egyedülálló innovációval rendelkezik. Az Internacionális csúcstechnológiát késedelem nélkül vezeti be a haza piacon, így biztosítva a hazai építészet naprakészségét, a világtrendekkel együtt haladását.

Tetőcserepek akciósan
Tetőcserepek akciósan
Pár népszerű építőanyag amit portálunkon találhatnak: bramac reviva tetőcserép, mediterrán tetőcserép, bramac cserép, bramac merito tetőcserép, renova tetőcserép, bramac római tetőcserép, bramac tartozék, bramac tetőcserép, coppo tetőcserép, danubia tetőcserép, terrán gerinccserép, terrán rundo tetőcserép, terrán sinus tetőcserép, terrán szegőcserép, terrán szellőzőcserép, terrán tetőcserép.

Abban az esetben, ha weblapunkon nem találná meg amit keres, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, és segítünk a keresett építőanyag beszerzésében.
Tetőcserepek akciósan
Tetőcserepek akciósan
A Cserepem webáruházat megtalálják az interneten a www.cserepem.hu oldalon, valamint az következő címen: 2225 Üllő, Pesti út 209. Nyitva tartás hétfőtől péntekig 7:30-tól 17:00-ig.

Bővebb információk a weblapon: www.cserepem.hu

Építkezzen minőségi Porobrick téglával

Ha tégláinkból építteti a falat, nem lehet gond! Remek árak, állandó akciók, könnyen kezelhető weboldal és szuper minőség! Ezt nyújtja Önnek a Téglám.hu!

Termékeink
porobrick tégla, porobrick rw fokozott hőszigetelésű tégla, porobrick 30 nf, 30-as tégla, leier tégla leierplan iso tégla, leier mesterfödém, leier födémpalló, leier áthidaló, bakonytherm 30 nf, bakonytherm tégla, bakonytherm áthidaló, bakonytherm födémrendszer, ytong multipor, ytong silca hanggátló, ytong válaszfal lap, ytong falazóelem.

Minőségi falazótéglák

Rendszeresen meghirdetett akciós ajánlatokkal, naprakész árukészlettel és hatalmas választékkal állunk kedves vevőink rendelkezésére. A webáruház termékeinél ismertetőkkel, műszaki leírásokkal is segítünk a vevőknek, hogy a lehető legjobb döntés születhessen meg.

A nálunk igényelt termékek átvehetőek üzletünkben: 2225 Üllő, Pesti út 209.

Akciós falazótéglák

Ha a kedves vásárló igényli, a házhoz szállítás is megoldható, pénztárcabarát áron! Ugyanitt egy form (űrlap) kitöltésével is írhat nekünk, munkatársaink gyorsan válaszolnak minden érdeklődésre, kérdésre.

A Téglám.hu-n az aktuális  Leiertherm, PORObrick, Bakonytherm, Ytong és Silka katalógusok, árjegyzékek is hozzáférhetőek, továbbá hasznos, témához kapcsolódó írásokat, tanácsokat is közlünk.


Weblapunk: www.téglám.hu

2015. december 23., szerda

Leier mesterfödém gerendák 120-920 cm-ig

Figyelem! Tartós, igényes, strapabíró Leier mesterfödém gerendák sokféle méretben!

A Cserépgyár online webáruházban, elsődlegesen Leier gyártmányú termékeket vásárolhatnak. A online webáruházban találhatóak még tetőfedő- és magasépítési rendszerek valamint díszburkolatok.

Néhány keresett áru, amit webáruházunkban találhatnak: leier beton járdalap, leier födémpanel, leier gyeprácskő, leier kerítés fedlap, leier pillérkő, leier rézsűkő, leier szegélykő, leier tetőcserép, leier térkő, leier zsalukő, leiertherm tégla, mátratherm tégla, oszlopzsalu, toscana tetőcserép, veneto tetőcserép.
 
Leier mesterfödém gerendák 120-920 cm-ig
Leier mesterfödém gerendák 120-920 cm-ig
Abban az esetben, ha weblapunkon nem találná meg amit keres, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségünk egyikén és segítünk a keresett építőanyagot beszerezni.

A cserépgyár.hu-t megtalálhatják online az interneten a cserepgyar.hu honlapon, 
valamint az következő 2225 Üllő, Pesti út 209.
Nyitva tartás és megrendelés felvétel hétfőtől péntekig 7:30-tól 17:00-ig.


Bővebb információk a honlapon: www.cserepgyar.hu